NERF I

Nerf

Ahoj!

Pokud máte rádi akci, strategii a týmovou hru, pak je pro vás kroužek Nerf! Tento kroužek je otevřený pro všechny děti a mládež ve věku od 8 do 14 let - ať už jste kluci nebo holky, začátečníci nebo zkušení hráči, jste u nás vítáni!

V našem kroužku se budeme zabývat mnoha různými hrami a scénáři, včetně oblíbených her, jako je Capture the Flag a Team Deathmatch, vše za použití populárních Nerf zbraní. Kromě toho budou mít účastníci možnost využít svou kreativitu při vytváření a upravování herního prostředí s překážkami. Ano, správně jste slyšeli - náš kroužek podporuje kreativitu! Děti mohou plánovat a postavit své vlastní herní pole s překážkami a následně v tomto unikátním prostředí hrát.

Učíme účastníky, jak bezpečně manipulovat s Nerf zbraněmi, jak spolupracovat v týmu a jak přizpůsobovat strategii na základě konkrétního herního scénáře.

Naše vybavení zahrnuje širokou škálu Nerf zbraní, takže účastníci budou moci vyzkoušet různé modely a zjistit, který styl nejlépe vyhovuje jejich herním preferencím.

Náš kroužek probíhá v naší velké tělocvičně, takže nás ošklivé počasí nezastaví. Kroužek je určen pro děti a mládež ve věku 8 až 14 let. Bez ohledu na to, zda jste již měli zkušenosti s Nerf hrami, nebo jste úplní nováčci, naši instruktoři vám pomohou naučit se a rozvíjet vaše dovednosti.

Zkrátka, pokud hledáte zábavnou a interaktivní aktivitu, která vám poskytne hodně pohybu, spoustu vzrušení a možnost projevit svou kreativitu, pak se k nám připojte v kroužku Nerf!

Tento zájmový útvar vede náš nadšený externista Matěj Krofta :-)

Věk: 8 - 14

Kapacita: 10, volná místa: 0

Místo konání: Šimáčkova 16, Tělocvična
Dny konání: ÚT 14:00-15:00
Lektor: Matyáš Peterka, peterka@ddmpraha7.cz, 736 200 549

Online přihlášení

Cena za 1. pololetí (jeden termín): 800 Kč

Cena za 2. pololetí (jeden termín): 800 Kč

Cena za rok (jeden termín): 1500 Kč

Zahájení: 19.09.2023

Ukončení: 18.06.2024

Nahoru