Laser Game

Laser Game

Ahoj!

Chcete prožít něco úžasně napínavého a zábavného, co vás zároveň naučí týmové práci a strategickému myšlení? Pak připojte své ratolesti k našemu kroužku Lasergame, kde se přesuneme z virtuálního světa her do skutečné akce!

Lasergame je ideální pro všechny, kteří mají rádi hry plné akce a vzrušení. Je to jako střílečka v první osobě, ale místo obrazovky budete mít v rukou skutečnou laserovou zbraň a proti sobě skutečné "nepřátele".

Co budeme na tomto kroužku dělat? No, samozřejmě budeme hrát Lasergame! Ale nejen to. Budeme vymýšlet taktiky a strategie, učit se rychle reagovat a zlepšovat svou týmovou práci. Ať už budeme hledat vlajku nepřítele v Capture the Flag nebo bojovat za přežití v Team Deathmatch, naším cílem bude vždy jedno: spolupracovat a bavit se!

Naše vybavení? Používáme moderní laserové zbraně, které vám poskytnou autentický zážitek a dovolí vám skutečně ponořit se do hry. Ať už jste sniper na dálku nebo blízký bojovník, máme pro vás tu pravou zbraň.

Ale kroužek Lasergame není jen o běhání a střílení. Je to také o rozvíjení dovedností a kompetencí, které jsou nezbytné nejen v hrách, ale i v životě. Zlepšíte svou rychlost reakce, rozhodovací schopnosti, taktické a strategické myšlení a samozřejmě týmovou práci.

Tak co říkáte, jste připraveni vzít své herní dovednosti na další úroveň a zažít neuvěřitelnou akci v reálném životě? Přidejte se k našemu kroužku Lasergame a prožijte zážitky, na které nikdy nezapomenete!

Věk: 8 - 12

Kapacita: 12, volná místa: 2

Místo konání: Vodárenská věž Letná, Sál
Dny konání: ST 15:00-16:00
Lektor: Matyáš Peterka, peterka@ddmpraha7.cz, 736 200 549

Online přihlášení

Cena za 1. pololetí (jeden termín): 800 Kč

Cena za 2. pololetí (jeden termín): 800 Kč

Cena za rok (jeden termín): 1500 Kč

Zahájení: 13.09.2023

Ukončení: 19.06.2024

Nahoru