Stolní tenis II

Stolní tenis

Ahoj!

Máte doma nadšeného hráče stolního tenisu, který hledá nové výzvy a cesty k zdokonalení své hry? Pak je náš pokročilý kroužek stolního tenisu přesně to, co potřebujete. Tento kroužek je určen pro studenty od druhého stupně základní školy až po první ročníky střední školy, kteří již mají jisté základy hry a chtějí se zlepšit.

Na našem pokročilém kroužku stolního tenisu nabízíme intenzivní tréninky zaměřené na zdokonalení technik, taktik a strategií hry. Zaměřujeme se na detaily, jako je rozvoj precizního podání, zlepšení obrany a útoku, práce na pozicování při hře a dokonalost v dvojhrách a čtyřhrách. Kromě toho také zařazujeme různé minihry a cvičení zaměřené na posílení rychlosti, agility a strategického myšlení.

Co se týče vybavení, hráči by měli mít svou vlastní raketu, aby se mohli s ní plně sžít a dosáhnout nejlepších výsledků. Stoly a míčky jsou samozřejmě k dispozici na místě.

Naši trenéři jsou zkušení a kvalifikovaní profesionálové, kteří poskytují individuální zpětnou vazbu a vedení, aby pomohli každému studentovi dosáhnout svého nejlepšího výkonu.

Přijďte a pusťte se do další úrovně své hry stolního tenisu! Těšíme se na vás v našem pokročilém kroužku.

Tento zájmový útvar vede náš nadšený externista Adam Polášek :-)

Věk: 12 - 17

Kapacita: 8, volná místa: 1

Místo konání: Šimáčkova 16, Tělocvična
Dny konání: ST 18:00-19:00
Lektor: Matyáš Peterka, peterka@ddmpraha7.cz, 736 200 549

Online přihlášení

Cena za 1. pololetí (jeden termín): 800 Kč

Cena za 2. pololetí (jeden termín): 800 Kč

Cena za rok (jeden termín): 1500 Kč

Zahájení: 13.09.2023

Ukončení: 16.06.2024

Nahoru