Stolní tenis III

Stolní tenis

Ahoj!

Máte doma nadšence pro stolní tenis na jakékoli úrovni dovednosti? Ať už je vaše dítě začátečník, mírně pokročilý nebo zkušený hráč, náš kroužek stolního tenisu je připraven přivítat ho a nabídnout příležitost k dalšímu rozvoji.

Kroužek je určen pro studenty od druhého stupně základní školy až po první ročníky střední školy. Přizpůsobujeme naše tréninky tak, aby vyhovovaly potřebám a dovednostem každého hráče. Nabízíme intenzivní tréninky pro pokročilé hráče, základní cvičení pro ty, kteří se teprve učí základy, a vše mezi tím.

Jedním z nejlepších aspektů našeho kroužku je možnost učit se od ostatních hráčů. Začátečníci mohou získat cenné rady od zkušenějších hráčů, zatímco pokročilí hráči mohou své dovednosti zdokonalit tím, že budou učit ostatní a prohlubovat své porozumění hře.

Co se týče vybavení, doporučujeme, aby hráči měli svou vlastní raketu, i když jsou k dispozici i náhradní. Stoly a míčky jsou samozřejmě poskytovány na místě.

Naši trenéři jsou zkušení a kvalifikovaní profesionálové, kteří poskytují individuální zpětnou vazbu a vedení, aby pomohli každému studentovi dosáhnout svého nejlepšího výkonu.

Připojte se k nám v našem kroužku stolního tenisu a objevte, jak inspirující a obohacující může být učení se od hráčů všech úrovní! Těšíme se na vás.

Věk: 10 - 16

Kapacita: 10, volná místa: -2

Místo konání: Šimáčkova 16, Tělocvična
Dny konání: PÁ 15:00-16:00
Lektor: Matyáš Peterka, peterka@ddmpraha7.cz, 736 200 549

Online přihlášení

Cena za 1. pololetí (jeden termín): 800 Kč

Cena za 2. pololetí (jeden termín): 800 Kč

Cena za rok (jeden termín): 1500 Kč

Zahájení: 15.09.2023

Ukončení: 21.06.2024

Nahoru