Malý fotbal

Fotbal

Ahoj!

Jste připraveni zažít fotbal jako nikdy předtím? Pak neváhejte a přidejte se k našemu kroužku Malý fotbal, kde vaše ratolesti nejen objeví novou stránku tohoto oblíbeného sportu, ale také získají neocenitelné dovednosti a kamarády!

Na kroužku Malý fotbal se nespokojíme s obyčejným kopáním do míče. Místo toho se ponoříme hlouběji do hry a zaměříme se na detaily, které dělají fotbal skutečně fascinujícím. Trénujeme přihrávky, střelbu, a dokonce i taktické rozmístění na hřišti. Představte si to jako hraní šachů, jen s míčem a spoustou běhání!

Co se týče vybavení, máme vše, co potřebujeme pro skvělé zážitky. K dispozici máme futsalové míče, které jsou ideální pro naši hru, florbalové branky a dokonce i gymnastické prvky, které nám pomáhají rozvíjet tělesnou motoriku a pohyb na hřišti. A co více, vše je zařazeno tak, aby odpovídalo věku a dovednostem našich mladých hráčů.

Kroužek je určen pro děti a mládež ve věku 10 až 15 let. Takže ať už máte budoucího Messia, nebo jen někoho, kdo miluje hru a chce se zlepšovat, je to přesně to pravé místo.

Ale co získáte účastí na kroužku? Mnohem více než jen fotbalové dovednosti! Získáte lepší porozumění týmové práci, taktice a strategii, zlepšíte svou fyzickou kondici a samozřejmě se skvěle pobavíte!

Tak co říkáte? Jste připraveni připojit se k našemu týmu a zažít fotbal z úplně nového úhlu? Těšíme se na vás na našem kroužku Malý fotbal!

Věk: 10 - 15

Kapacita: 18, volná místa: 0

Místo konání: Gymnázium Nad Štolou, Horní tělocvična
Dny konání: PO 16:25-17:25
Lektor: Matyáš Peterka, peterka@ddmpraha7.cz, 736 200 549

Online přihlášení

Cena za 1. pololetí (jeden termín): 900 Kč

Cena za 2. pololetí (jeden termín): 900 Kč

Cena za rok (jeden termín): 1600 Kč

Zahájení: 11.09.2023

Ukončení: 17.06.2024

Nahoru