Florbal GNŠ I

Florbal

Ahoj!

Hledáte aktivitu, která by vaše dítě nejen bavila, ale také rozvíjela jeho týmového ducha a zlepšovala jeho fyzickou kondici? Pak je náš florbalový kroužek přesně to, co potřebujete!

Florbal je rychlý a vzrušující týmový sport, který spojuje rychlost, techniku a taktiku. Na našem kroužku naučíme vaše děti všechno, co potřebují vědět, aby se stali skvělými florbalisty. Od základních technik držení a ovládání hole, přes strategii hry, až po vytváření týmových kombinací - u nás se vaše dítě naučí vše!

Co vlastně budeme dělat na kroužku? To je otázka na celou řadu odpovědí! Naučíme se různé herní formy a také se zaměříme na individuální dovednosti, které pomohou dětem zlepšit se ve hře. Ale především se budeme bavit!

Co se týče vybavení, máme k dispozici vše potřebné pro skvělou hru - branky, míčky a další sportovní vybavení pro komplexní výuku pohybu. Florbalovou hůl by však mělo mít každé dítě svou vlastní.

Florbalový kroužek je ale také o rozvoji dovedností a kompetencí, které budou vašim dětem prospěšné nejen na hřišti, ale i mimo něj. Budou se učit týmové práci, komunikaci, strategickému myšlení a budou si rozvíjet své motorické dovednosti - všechny tyto schopnosti jsou klíčové pro úspěch ve sportu i v životě.

Tak co říkáte? Je vaše dítě připraveno vstoupit na florbalové hřiště a začít dobývat svět florbalu? Přidejte se k nám a zažijte radost z pohybu a vzrušení z hry na našem florbalovém kroužku!

Věk: 9 - 15

Kapacita: 20, volná místa: 4

Místo konání: Gymnázium Nad Štolou, Horní tělocvična
Dny konání: ST 16:30-17:30
Lektor: Matyáš Peterka, peterka@ddmpraha7.cz, 736 200 549

Online přihlášení

Cena za 1. pololetí (jeden termín): 900 Kč

Cena za 2. pololetí (jeden termín): 900 Kč

Cena za rok (jeden termín): 1600 Kč

Zahájení: 13.09.2023

Ukončení: 19.06.2024

Nahoru