Florbal ŠIM II

Florbal

Ahoj!

Hledáte pro své děti energický, zábavný a bezpečný sport, který je zaujme a současně jim poskytne řadu cenných dovedností? Tak jste právě našli náš florbalový kroužek, speciálně vytvořený pro naše mladé sportovce v posledním ročníku předškolního vzdělávání až po první stupeň základní školy!

Na našem kroužku se naučí základy florbálu a zjistí, že to je sport, který přináší vzrušení a zábavu z hry i učení. Florbal kombinuje rychlost, strategii a týmového ducha v jednu ohromující hru, která rozvíjí fyzickou kondici a koordinaci, zároveň ale také podporuje týmovou práci a strategické myšlení.

Co vlastně budeme dělat? Učit se základům hry, trénovat a hrát! Přestože se jedná o základy, nezapomínáme na to, co florbal dělá tak vzrušujícím - týmovou práci a strategii. Takže ať už je vaše dítě úplným začátečníkem nebo již má nějaké zkušenosti, u nás si jistě najde své místo.

A co se týče vybavení? Máme vše, co potřebujeme pro hraní florbálu - branky, míčky a další sportovní vybavení pro komplexní trénink. Doporučujeme, aby měl každý hráč svou vlastní florbalku, která se stane jeho osobním společníkem na cestě florbalovým světem. Nemáte? Nevadí – rádi Vám půjčíme :-).

Florbalový kroužek je ale o mnohem víc než jen o hře. Je o rozvíjení dovedností, které pomohou vašemu dítěti nejen na hřišti, ale i mimo ně. Kondice, koordinace, týmová práce a strategické myšlení - to vše se naučí na našem kroužku.

Tak co říkáte? Je čas zahájit florbalovou cestu vašeho dítěte? Přidejte se k nám a objevte spolu s námi tento dynamický sport!

Věk: 7 - 9

Kapacita: 10, volná místa: 0

Místo konání: Šimáčkova 16, Tělocvična
Dny konání: ČT 15:00-16:00
Lektor: Matyáš Peterka, peterka@ddmpraha7.cz, 736 200 549

Online přihlášení

Cena za 1. pololetí (jeden termín): 800 Kč

Cena za 2. pololetí (jeden termín): 800 Kč

Cena za rok (jeden termín): 1500 Kč

Zahájení: 14.09.2023

Ukončení: 20.06.2024

Nahoru