Minecraft

PC hry

Ahoj!

Minecraft není jenom hra, ale také inspirující platforma, která umožňuje rozvíjet kreativitu, logické myšlení a týmovou spolupráci. Našim cílem je poskytnout účastníkům prostředí, kde mohou bezpečně a hravě rozvíjet své schopnosti a dovednosti, a zároveň si užít hodně zábavy!

Na našem Minecraft kroužku mohou účastníci stavět své vlastní světy, objevovat nové techniky a postupy, a to vše v bezpečném a řízeném prostředí. Zaměřujeme se na to, aby se děti učily prostřednictvím hry, například jak efektivně spolupracovat na společných projektech, jak řešit problémy a jak kreativně myšlet.

Naše vybavení zahrnuje moderní počítače, které dokážou snadno zvládnout tuto náročnou hru, takže se účastníci mohou plně soustředit na svoji tvořivost a objevování světa Minecraftu.

Ať už je vaším cílem stavět nejlepší základnu, vytvořit efektivní farmu, čelit výzvám v režimu survival, nebo se jen bavit se svými přáteli, náš Minecraft kroužek je pro vás ideální. Můžete se k nám přidat, bez ohledu na to, jestli jste úplný začátečník nebo zkušený hráč.

V našem kroužku oceňujeme kreativitu a originalitu, a to bez ohledu na to, zda se účastníci rozhodnou vytvořit nádherný hrad, komplikovaný redstone mechanismus nebo napínavou dobrodružnou mapu. Přidejte se k nám a objevte, co všechno můžete v Minecraftu vytvořit!

Tento zájmový útvar vede náš nadšený externista Adam Loos :-)

Věk: 10 - 18

Kapacita: 8, volná místa: 0

Místo konání: Šimáčkova 16, PC učebna
Dny konání: PO 17:00-18:30
Lektor: Matyáš Peterka, peterka@ddmpraha7.cz, 736 200 549

Online přihlášení

Cena za 1. pololetí (jeden termín): 900 Kč

Cena za 2. pololetí (jeden termín): 900 Kč

Cena za rok (jeden termín): 1600 Kč

Zahájení: 18.09.2023

Ukončení: 17.06.2024

Nahoru