Video tvorba

Fotografie a filmProgramování

Ahoj!

Máte rádi videa a filmy a vždycky jste chtěli nahlédnout pod pokličku a zjistit, jak se vytvářejí? V našem kroužku videotvorby dostanete tu příležitost!

Kroužek videotvorby je zaměřen na naučení základů tvorby filmů a videí. Studenti si vyzkouší natáčení krátkých klipů a videí a poté je zpracovávají v postprodukci. Používáme moderní programy od Adobe pro střih a zpracování videí, takže studenti získají zkušenosti s nejnovějšími nástroji a technikami.

V průběhu kroužku si studenti vyzkouší různé role při tvorbě videí, od režie, kameramana až po střihače. Tímto způsobem se studenti naučí spolupracovat a získají přehled o různých aspektech tvorby videa.

Naše vybavení zahrnuje moderní PC sestavy, zrcadlovky, GoPro kamery a tablety. To umožňuje studentům experimentovat s různými formáty a styly natáčení.

Kroužek je určen pro studenty druhého stupně základních škol až po střední školy. Bez ohledu na to, zda máte zkušenosti s tvorbou videa nebo jste úplný začátečník, naši zkušení instruktoři vás povedou a pomohou vám rozvíjet vaše dovednosti.

Připojte se k nám v kroužku videotvorby a objevte kouzlo tvorby filmů!

Tento zájmový útvar vede náš nadšený externista Jan Juřica :-)

Věk: 11 - 18

Kapacita: 8, volná místa: 3

Místo konání: Šimáčkova 16, PC učebna
Dny konání: ÚT 16:30-18:00
Lektor: Matyáš Peterka, peterka@ddmpraha7.cz, 736 200 549

Online přihlášení

Cena za 1. pololetí (jeden termín): 1000 Kč

Cena za 2. pololetí (jeden termín): 1000 Kč

Cena za rok (jeden termín): 1900 Kč

Zahájení: 12.09.2023

Ukončení: 17.06.2024

Nahoru