3D tisk IV

3D tisk

Ahoj!

Hledáte aktivitu, která by dokázala spojit tvořivost a moderní technologie? Pak se připojte k našemu kroužku 3D tisku.

Náš kroužek se zaměřuje na základy 3D tisku, od návrhu a modelování až po samotný tisk. Zájemci se seznámí s nejnovějšími trendy v oblasti 3D tisku, naučí se jak využívat specializovaný software pro vytváření vlastních 3D modelů a jak tyto modely převést do fyzické formy pomocí 3D tiskárny.

Nabízíme praktické sezení, kde se každý učastník naučí jak manipulovat s 3D modelem, jak připravit tiskový plán a jak správně obsluhovat 3D tiskárnu. Základem je, aby si každý z účastníků kroužku osvojil potřebné dovednosti pro samostatnou práci s 3D tiskem a aby zároveň měl dostatek prostoru pro vlastní tvoření.

Co je ale na našem kroužku jedinečné je, že všechny vytvořené a vytisknuté objekty si mohou účastníci odnést domů. Takže nejenže se naučí nové dovednosti a získají praktické zkušenosti s 3D tiskem, ale také si odnesou vlastnoručně vytvořené a vytisknuté předměty, které mohou být skvělým dárkem pro rodinu a přátele nebo dokonce vlastní užitkovou věcí.

Vybavení je kompletně zajištěno, včetně 3D tiskáren a materiálů na tisk. Jediné, co potřebujete, je váš nápad a chuť se učit nové věci. Disponujeme celou řadou tiskáren značky Průša, modely tvoříme v programu Fusion 360 a Blender, tisk připravujeme v PrusaSclicer.

Náš tým tvoří zkušení instruktoři, kteří jsou připraveni vás provést všemi aspekty 3D tisku a pomoci vám rozvíjet vaše tvořivé dovednosti v této vzrušující oblasti.

Připojte se k nám a objevte fascinující svět 3D tisku! Těšíme se na vás.

Věk: 11 - 18

Kapacita: 8, volná místa: 0

Místo konání: Šimáčkova 16, PC učebna
Dny konání: ÚT 15:00-16:30
Lektor: Matyáš Peterka, peterka@ddmpraha7.cz, 736 200 549

Online přihlášení

Cena za 1. pololetí (jeden termín): 1500 Kč

Cena za 2. pololetí (jeden termín): 1500 Kč

Cena za rok (jeden termín): 2900 Kč

Zahájení: 12.09.2023

Ukončení: 18.06.2024

Nahoru